неделя, 24 февруари 2013 г.

Да се влюбиш в порно актьор.

Осъзнавам колко особено несериозно звучи, но.. съм абсолютно обсебена. Какво по-интересно в понеделник вечер от събиране с приятелки и порно? Смея да кажа един от най-добрите ми понеделници евър! Аз и Дария в тях с около 50 GB порно на Brazzers, предимно.
"Ще се влюбиш в него.", предварително ме предупреждава. "Има красива пишка, мръсна
муцунка и чука като за световно."
"Е, идеалният мъж.", отговарям.
Пускаме си Belladonna: Manhandled 4 и очаквам да видя за кого ми говори толкова настойчиво, че и чак обяснява как се е пипала цял ден, гледайки го. И как това е най-великият любовник, съществувал някого. Признавам, че съм скептично настроена.
Oбаче шибаният James Deen оправда всяка дума на скъпата ми приятелка. Всяка шибана дума. Не става въпрос за надареността му, нито за красивото му лице. Става въпрос за отношението му към жените, с които спи. Предполагам на моменти има някакви садомазохистични отклонения, което е окей с мен, защото и аз имам такива изкривявания. Но този човек е влюбен във всяка. Начинът, по който им говори на ушенце. Мръсотии, от мръсни по-мръсни. Начинът, по който ги гледа в очите, докато влиза в тях. Начинът, по който откача, докато се гърчат в ръчичките му. Желанието му да свършат минимум 5 пъти, преди той да достигне до края. ЕТО ТОВА НАРИЧАМ АЗ МЪЖ. В истинския смисъл на думата.
И не спирам да си мисля, че може би всяка една от нас има нужда от един Джеймс Дийн в живота си, за да осъзнае колко е специална. Не говоря за порно актьор, в когото да се влюбиш. А за мъж, който се държи така с теб. Не в леглото, а в живота. А може би пък леглото е животът (което може би звучи супер цинично, но предвид последните събития е логичен извод). Такъв един, който пренебрегва себе си, за да ти достави удоволствие, защото ти си негова, защото е влюбен, ТИ СИ ШИБАНИЯТ МУ СВЯТ И ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО.
Страшно ми е романтично, че даже виждам в порно актьор мъжа на живота си. Да взема да почна да правя любов? Или пък не? Или да чакам вечно своя Джеймс Дийн. Шеф в работата. Чаровник с приятелките ми. Държащ на думата си. Мръсник в леглото. Май искаме много от мъжете, а?


Няма коментари:

Публикуване на коментар